cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Rappiolla on hyvä olla

3 kommenttia

Ettei nyt imago mene liian tervehenkiseksi kaikkien näiden luontoaiheisten sivujen jälkeen, pitää näyttää vähän sitä toistakin puolta, heheh. Uusin Inspiroidu-haaste antoikin siihen hyvän tilaisuuden. Haasteen teemana on ikä ja sen merkitys. Pohdin sitten että mitäs sitä oikein sisältyy tähän 28-vuotiaana olemiseen (ja kun mitään ikäkriisejä en halunnut alkaa miettimään) niin otinkin sitten tähän tälläisen kieli poskessa asenteen. No, ainakin sitä on nyt ollut kymmenen vuotta täysi-ikäinen ja mahdollisuus kiertää baareja ja ostaa viinaksia. :D Ei välttämättä se ihan perinteinen aihe mulla tässä ja kuinka moni sitä nyt oikeasti lähtee skräppäämään kauheimpia ilmeitä sisältäviä kännikuviaan? Näköjään minä siis. :D Mutta antaa mennä ja kun kyllähän se biletyskin kuuluu elämään ja elämän kuvauksestahan skräppäyksessä on myös kyse, vai mitä?

rappiolla1a

Kokosin kollaasin kuvista biletyksistä vuosien varrelta ja kuvien sekalaisuuden takia tulostin kaikki mustavalkoisena. Sivun väreinä taas näitä samoja turkooseja ja ruskeita. Ei tästä nyt visuaalisesti tullut kovin kiva tai sellainen, kuin mitä mielessä oli, huoh. Olisin halunnut tähän enemmän asennetta, mutta lopputuloksesta tuli aika kiltti. Ehkä ensi kerralla uskaltaa räväyttää vähän enemmän?

Mainokset

3 thoughts on “Rappiolla on hyvä olla

  1. Tää on niin hauska pläjäys! Tykkään todella paljon isosta kasasta pieniä kuvia!!

  2. Hieno sivu minunkin mielestäni. Mustavalkoiset, pienet kuvat toimivat hienosti, samoin kuin ruskean ja turkoosin eri sävyt sivupohjassa. Pidän kovasti!!

  3. Hehee, musta KAIKESTA voi skräpätä, niin miksei tästäkin!? Hauska!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s