cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Oottekos te siskokset?

5 kommenttia

Täällä on ollut ahkerat skräppäilyt käynnissä ja sainkin eilen yhden sivun valmiiksi. Esittelen sen kuitenkin hiukan myöhemmin, tässä ensin esimerkkityöni tämän viikon Inspiroidu-haasteeseen, jossa aiheena on sisarussuhteet. Lähestyin aihetta omalta kantilta ja skräppäsin siitä miten minua ja Lauranaa luullaan aina välillä siskoksiksi. Ei siis olla, mutta muita yhdistäviä tekijöitä löytyy paljon.

siskokset

siskokset2

Skannauksessa nuo kultaiset värit ja koristeet latistuvat jonkun verran niin senkin takia yleensä laittelen myös näitä yksityiskohtakuvia töistä. Itsekin tykkään tutkailla muiden töistä kuvia monista kuvakulmista. Pimeät illat vaan alkavat taas hankaloittaa valokuvaamista, kun mieluummin sitä kuvaa luonnonvalossa kuin lampun. Multa kyllä kuluu kyllä ehdottomasti eniten valkoisia kirjaimia. Muut värit jä vain jotenkin käyttämättä. Näistäkin on k-kirjaimet ihan lopussa niin piti taas askarrella yksi x:stä ja i:stä, heh.

siskokset3

Testasin tässä ekaa kerta noita uusia Ökömököstä tilaamiani samettisiirtokuvia ja ai että ne olivatkin vielä ihanampia kuin saatoin kuvitellakaan! Olin ensisijaisesti ajatellut noita runsaita kukkakuvioita korttiaskarteluun, mutta tähänkin tuo kävi tosi kivasti. Kuva siirtyi tosi jämäkästi paperiin ja oli helppo raaputtaa. Tuo pinta on aivan ihanan tuntuista ja nyt onkin pakko kokoajan räpeltää tuota kuvaa tuossa kun se on niin mmmm samettinen! Heh.

siskokset3

Mainokset

5 thoughts on “Oottekos te siskokset?

  1. Ihana sivu! Tykkään tosi paljon lähestymistavasta aiheeseen, väreistä, runsaudesta samettisiirtokuvineen kaikkineen.

  2. Loisto aihe ja tosi kaunis leiska :) sait kyllä mun mielenkiinnon heräämään noiden samettisiirtokuvien suhteen.

  3. Upea sivu! Minäkin ihastuin noihin samettisiirtokuviin, vau! Olette tosiaan saman näköisiä ja vieläpä samanoloisen näköisiä kuvissa, ei ihme, että siskoiksi luullaan! Luulin minäkin kuvan nähtyäni, mutta teksti tietenkin sitten paljasti totuuden:)

  4. ah siis tämmöinen värimaailma! pitsi ja pitsimäisyys, kerroksellisuus, toi pahvikotelo (?) valokuvan takana – näyttävät kaikki tosi hyvältä yhdessä kokonaisuutena! ja täytyy sanoa että olette kyllä samannäköiset!

  5. Kiitos kivoista kommenteista taas :)

    Lintsi: Joo se pahvikotelo taustalla on yhden kukkapakkauksen taustapahvi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s