cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Prinssit ja prinsessat

3 kommenttia

Uusimmassa Inspiroidu-haasteessa skräpättiin omia lapsuusmuistoja vanhaa valokuvaa käyttäen. Tässä oma satumaa-henkinen esimerkkityöni.

prinssit_ja_prinsessat

Käytin kuvaa, joka oli jo ennestäänkin hiukan kellastunut. En kuitenkaan halunnut tuhlata alkuperäistä kuvaa, joten skannasin ja tulostin kuvasta uuden version. Samalla myös sävytin kuvaa entistä kellastuneemmaksi ja rajasin kuvasta vähän ylimääräisiä turhia maisemia reunoilta pois. En halunnut pilata alkuperäistä kuvaa senkään takia, koska tuossa taustalla on käytetty mm. tuota hapollista kakkupaperia. En aina hirveästi jaksa välittää happovapauksista töissä, työt kestävät sen minkä kestävät. Varulta tässä kuitenkin leikkasin kakkupaperista aukon kuvan alta pois, että kuva ei ainakaan ole ihan suorassa kosketuksessa hapollisen paperin kanssa. Aika usein tulee muutenkin harrastettua tuota että leikkaa ylimääräisiä alle meneviä paperin osia pois. Joskus saattaa säästää isojakin määriä paperia tuolla tavalla. Hidastaahan se tosin tekemistä ja vaatii vähän kärsivällisyyttä ;)

prinssit_ja_prinsessat3

Otsikon läpinäkyvät, kultaiset kirjaimet olivat aika mahdoton tehtävä kuvattavaksi (ja tekstissä tosiaan lukee ”prinssit ja prinsessat”). Työssä on muutenkin paljon kultakimalteisia kohtia, jotka eivät valitettavasti kuvissa näytä niin kivoilta kuin livenä, harmillista!

prinssit_ja_prinsessat2

Pitsejä sävytin teellä ruskehtaviksi. Ei muuten kannata olla liian innoissaan teepussien kanssa, ettei käy niin kuin mulle, että ne pussit hajoaa. On meinaan aika tuskaista nyppiä irrallisia teenmurusia irti pitsistä :D Lisäksi tätä tehdessä onnistuin jotenkin taitavasti söhäisemään paperilla paperiviillon mun silmään! Älkää kysykö miten siinä onnistuin, en tiedä itsekään, mutta on se askartelu vaan näköjään vaarallinen harrastus :D No, onneksi se osui vaan valkuaiseen ja siihen tuli vain pieni punainen piste. :D

Mainokset

3 thoughts on “Prinssit ja prinsessat

  1. Haha, olin luullut että askartelusta voisi seurata lähinnä jännetuppitulehdus, tuo paperiviilto silmään kuulostaa paljon rajummalta! Mutta sivu on suloinen, ehkä sen takia kannatti uhrautua! ;-)

  2. Tämä on jollain jännällä tavalla samanhenkinen kuin sinun korttisi. Tykkään! Ja nauroin ääneen askarteluvammalle, vaikka se tuntuu varmasti tosi ikävältä. Nauratti vaan se, miten vaarallinen harrastus tämä on (nimimerkillä tuhosin vähän aikaa sitten ostamani paidan vahingossa Glossy Accentsilla, jota jäi hihaan, eikä se tahra lähde pois millään, ei yhtään millään ja näkyy kilometrien päähän). Pikaista paranemista silmälle!

  3. Kuulostaa hurjalta sun skräppäily, mutta tulokset on kyllä UPEITA! Tykkään ihan kympillä, miten käsittelet kuvia, aivan mahtava tämä kellertävä sävy tässkin yksilössä ja nuo pienet kultaiset yksityiskohdat, WAU!!! Kiva, että otit niistä lähikuvaa, jotta sai paremman käsityksen liveversiosta! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s