cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pari kaulanauhaa

2 kommenttia

Jäänyt ihan täysin esittelemättä täällä blogissa iso kasa tekemiäni koruja! En ole muistanut valokuvata niitä, vaikka käytössä kyllä ovatkin ja usein. Yhdessä vaiheessa oli kauhea helmientekobuumi päällä, mutta nyt on tullut keskityttyä enemmän paperiaskarteluun, niin on jäänyt korujen teko vähemmälle. Tässäpä nyt kuitenkin jo pari korua, näytän lisää myöhemmin. Jospa se innostus nyt sieltä taas tulisi ja järjestyisi tällekin askartelumuodolle aikaa.

vihreat_vaaleat_helmet1

Noita kirkkaita helmiä oli vähän vaikea kuvailla, mutta näyttävät suhteellisen oikeilta kuvissa. Tykkään itse kovasti tän korun väreistä. Tykkään käyttää helmiä useampia nauhoja yhtä aikaa kaulassa. Tätä on kiva käyttää ihan yksiväristen valkoisten helmien parina. :)

vihreat_vaaleat_helmet2

pinkit_helmet1

Tää pinkki koru oli sellainen, jonka tekaisin itselleni pikaisesti pinkin paidan kanssa käytettäväksi. Enimmäkseen tätä tulee kyllä käytettyä tuolleen kierteellä ranteen ympärillä.

pinkit_helmet2

Mainokset

2 thoughts on “Pari kaulanauhaa

  1. Onpas kauniita, ihanan paljon erilaisia helmiä, tykkään!!! Mä oon tehnyt ihan perusperus ”helminauhoja” puuhelmistä, mutta oon vähän niinkun kieltänyt itseltäni tämän korujen tekemisen, koska tiedän, että sitten innostuisin siitäkin. Ja aika ei vaan riitä millään ihan kaikkeen.

  2. Eipä liene sattumaa, että monet paperiaskartelijat tekevät koruja! Ensimmäisen korusi värimaailma viehättää kovasti silmääni ja tykkään kyllä vaaleanpunaisestakin. Onnea vain molempiin askarteluihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s