cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pari skräppisivua

4 kommenttia

Muistutukseksi vielä, että blogiarvontaan on vielä pari päivää aikaa osallistua! Tässä vielä pari viikonlopun aikana valmistunutta uutta sivua. Ekasta sivusta tykkään, värimaailma on sellainen, josta tykkään kovasti tällä hetkellä ja paperit oli kivoja. Tämän tekeminen oli helppoa, koska tiesin jo alusta saakka millaisen värimaailman sivuun haluan ja sävytin valokuvatkin heti sen mukaan hiukan violeteiksi. Sitten vaan valitsin samansävyiset paperit ja koristeet.

my_inspiration1

my_inspiration2

Toinen sivu on saunomisaiheinen. Kokeilin skannata tätä sivua joka sitten litisti vähän osaa koristeista. Kun en jaksanut kauheasti alkaa säätämään tän kuvien kanssa, koska en itse tykkää tästä sivusta ollenkaan. Alussa se oli kivempi, mutta aloin lisäilemään siihen liikaa kaikkea ja se meni sitten piloille. Ehkä voisi korjailla tätä joskus jos jaksaa.

saunaan1

saunaan2

Mainokset

4 thoughts on “Pari skräppisivua

  1. Näin se menee… Musta tuo sauna-leiska on mitä upein ja tosi onnistunut!! Tuo revitty tekstipaperi sopii tähän kuin nenä päähän ja muutenkin värimaailma on aiheeseen just passeli!

  2. Mä tykkäsin molemmista ja varsinkin tuo eka on mahtava! :) Siitä tuli mun uus lemppari sun tekemistä!

  3. Oi kun kauniit värit tuossa ekassa, tosi nätti!

    Eikä saunasivu todellakaan mennyt pilalle, värityksessä ja revityissä papereissa on just semmoista sopivan vanhanaikaista mökkisaunatunnelmaa. Ja kuva on kiva :)

  4. voi että, toi saunasivu on mun mieleen, koska täällä ulkomailla ei ikinä pääse saunaan (tai no, tääl saksassa pääsee mut ne on semmosia kaikki-miehet-naiset-yhdessä-alasti-keskenään-saunoja, joista en niin kovin innostu).

    hieno on tuo ensimmäinen sivu, kiekura keskellä mun suosikki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s