cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tallinnassa

8 kommenttia

Heinäkuun viimeisellä viikolla tuli käytyä pienellä lomareissulla Tallinnassa kahden yön verran. Päätin koota reissusta pienen matkakirjasen. Tyyliltään halusin tehdä jotakin erilaista kuin mitä normaalisti teen ja tässä tulos.

tallinnassa01

tallinnassa02

Tein tämän kahden illan aikana joten oli aika pikaprojekti mulle. Varsinkin kun tein tämän heti noiden polttarikirjojen teon perään. Olin kyllä teettänyt jo osan valokuvista aiemmin, eli mulla oli jo alun alkaen jonkinlaista kuvaa siitä, mitä haluan albumin sisältävän. Halusin tästä sellaisen lippulappusia sisältävän ja mukavan räyheän kirjasen, joten yritin karttaa hempeää tyyliä. Koko homma oikeastaan lähti muotoutumaan noiden lehdistä revittyjen Tallinnan karttojen ympärille. Ihan huippuja! Karttojen lisäksi käytin viimein Inspiksen arvonnassa saamani Chipboard Summer kartonkikohotarrat (Ökömököstä), joita humpsahtikin kirjaan lähes koko arkki. Tosi kivoja ja osuvia tähän projektiin! Lisäksi vähän sekalaisia muitakin tarroja ja kirjaimia. Sivut ovat suurin osa kaksipuoleisia papereita, eli hyödynsin tässä papereiden molempia puolia. Niiden joiden toinen puoli ei sopinut teemaan, päällystin muulla paperilla tai juurikin noilla kartoilla.

tallinnassa03

tallinnassa04

tallinnassa05

Maihinnousukorttien lisäksi käytin sivuissa koristeina myös kuitteja. Ne kun vain kuluvat ajan myötä tekstittömiksi, niin otin sitten kuiteista valokopiot ja käytin niitä. :D En suunnitellut aukeamia ennen niiden tekoa oikeastaan ollenkaan, joten sivujen tekeminen sujui tosi rennosti. Toisiin aukeamiin olen tyytyväisempi kuin toisiin. Hmmm.. tosin olisi varmaan pitänyt kuvata kirja jonkin muunvärisen kuin oranssin pöytäliinan päällä, kun osat sivuista taitavat vähän hukkua taustaan.

tallinnassa06

Parasta reissussa oli syöminen joten ruoka-aiheisia sivujakin on paljon ;D Olde Hansan esite lähti ruokailun jälkeen mukaan, joten sekin löysi paikkansa tästä kirjasta.

tallinnassa07

tallinnassa08

Oikeanpuoleisen sivun taustapaperi on tehty lätkimällä kasa kuitteja kopiokoneeseen ja hurauttamalla valokopio koko kasasta (vähän pienemmäksi skaalattuna tosin).

tallinnassa09

Maisemakuvia reissusta olisi ollut isot määrät ja pitikin vähän rajoittaa niiden laittoa kirjaan tai siitä olisi tullut ihan liian paksu. Laivalta ostetun hajuvesipaketin pahvi piti saada myös kirjaan mukaan.

tallinnassa10

tallinnassa11

tallinnassa12

tallinnassa13

tallinnassa14

tallinnassa15

Kirjan lopussa on paperipussi muille sekalaisille lappusille ja laitoin väliin myös matkaohjelman, kun tää oli sellainen bussipakettimatka, millä oltiin mukana.

tallinnassa16

8 thoughts on “Tallinnassa

  1. älymagee! tahtois katsella ihan livenäkin. ja hypistellä. :)

  2. Mä niin fanitan minialbumeita, varsinkin tämmöisiä rosoisia. Tää näyttää aivan ihanalta :)

  3. NIIIIIIIIIIIIN UPEA!!!!! ooh ooh ohh!

  4. Wau! Tosi upea albumi, mukavan rouhee :)

  5. sinulla on mukavan letkeä ote ja hillityn kaunis värimaailma. Jännästi rempseyttä ja kauneutta samoissa kansissa. Näitä töitä mukava katsoa.

  6. Aivan mahtis minibookki!!! Ihanasti olet työskennellyt karttojen, maalarinteipin, kuittien ja kuvien kanssa! Ja kivaa kun kerrot miten olet sivuja työstänyt, jos vaikka näillä vinkeillä saisi joskus itsekin minikirjan aikaiseksi…. =)

  7. Oon ihan rakastunut tähän <3 Mullakin on vaikka kuinka monen vuoden ajalta tallessa kaikenlaisia matkoilta mukaan tarttuneita kuitteja ja lippulappusia just tämäntyyppistä tarkoitusta varten, mutta saa nähdä milloin saisi aikaiseksi tehtyä niistä jotain :P Pitäis tosiaan ainakin skannata / kopioida niitä kuitteja ennen kuin haalistuvat ihan lukukelvottomiksi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s