cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Listamania – Astiastot jotka haluaisin omistaa

4 kommenttia

Olen aika lailla jäljessä Listamanian haasteiden kanssa ja ajattelinkin seuraavaksi keskittyä näiden sivujen tekoon. Yksi aiheista oli astiastot. Aihe oli minulle vähän vaikea, sillä en oikein omista mitään astiastoja tai sinänsä kerää mitään sarjaa. Kuitenkin kun kävin pari päivää sitten kaupassa, näin jotain niin ihanaa että suuni loksahti auki! Nimittäin astiasto, joka on väreiltään ja teemaltaan mitä ihanin, Iittalan uusi Satumetsä.
Katsokaapa vaikka näitä kuvia:

satumetsa1

Mitäpä mieltä te olette näistä? Näitä on pakko saada itselle, ainakin muki (joka oli tosi kivan isokokoinen) ja kulho! Noihin oli vielä kivasti kattausmallissa yhdistelty Kartion ja Aino Ittalan laseja ja lautasia, joita minulta löytyykin ennestään ja näyttivät kyllä yhdessä tosi kivoilta. Nappasin sitten esitteestä kuvat ja väkräsin sivun aiheesta ”astiastot jotka haluaisin omistaa” ja lisäsin listaan muutamat muutkin kivat astiastot joita katselin kaupassa. Kaikki suomalaista, tottakai. Sivu on tehty vanhan postikortin päälle.

astiastot

4 thoughts on “Listamania – Astiastot jotka haluaisin omistaa

  1. Todella kaunis astiasto! Ja postikortin käyttö on hyvä idea.

  2. Satumetsä on kyllä tosi kaunis ja kesäinen, kivan raikkaat värit. Kokonaisena astiastona olisi varmaan turhan levottoman näköinen, mutta yksittäisinä kippoina ja yksiväristen astioiden kanssa yhdistettynä aika jees :)

    Astiastojen kerääminen on ihan hitsin hidasta/kallista touhua, pitäis varmaan mennä naimisiin sen takia että saisi häälahjaksi kerralla reilusti täydennystä meidän KoKo-astiastoon ;D

  3. Juon parhaillaan teetä Satumetsä-mukista :) Ne ovat livenä vielä kivemman näköisiä kuin mainoskuvissa, ainakin meille ovat kotiutuneet lempimukeiksi. Huomasithan muuten, että niitä valmistetaan vain tämän vuoden ajan.. Mietin, pitäisikö syksyllä investoida myös kulhoihin

  4. Ouh no! Niinkö vähän aikaa ne onkin enää myynnissä, hitsit pakko varmaan parit käydä ostamassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s