cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Nam nam nam herkkukakkua!

8 kommenttia

Mulla on ehkä hieman omituinen harrastus. Nimittäin ruokien valokuvaus! Tykkään ottaa kuvia tekemistäni ruoka-annoksista (mieluiten valmis annos salaatteineen sun muineen lautasella hienosti aseteltuna) ja joskus myös kuvailla itse ruuan tekovaiheita. Ravintoloissakin tulee aina välillä napsittua kuvia, mutta julkisilla paikoilla pitää harrastusta vähän rajoittaa hieman omituisten katseiden vuoksi, heheh. Uusi Inspiroidun haaste ruokaohjeesta olikin minulle siis oikein mieleen. :)

nam1

Halusin tehdä sivun viimeisimmästä leipomuksestani, juustokakusta, josta minulla olikin oikein maukas kuva käytettävissä. Itse valokuva, tai sen tausta, oli hirmu tumma, joten se saneli aika pitkälle itse sivunkin värimaailman. Pyörittelin hirmu pitkään, mitä papereita käyttäisin, sillä en halunnut sivusta liian ”suklaista” koska kuvassa oleva kakku ei ole suklaakakku. Taustapaperiksi valikoitui kuitenkin tuo kakun digestivepohjaa muistuttava paperi, mutta se kaipasi kaverikseen jotain tummempaa, joten joukkoon livahti ylä- ja alareunoiksi tuota Basic Greyn Bittersweet setin paperia. Tummat reunat jotenkin jämäköittivät sivun ja siitä eteenpäin alkoivatkin palaset loksahdella paremmin paikoilleen.

nam3

Tummassa paperissa olevien vaaleanpunaisten kuviointien takia päätin ottaa työhön mukaan muutakin vaaleanpunaista ja siitä sitten eri vaihtoehtoja testailtuani päätin käyttää myös kiehkurakuviota ja ihana My Minds Eyen kukkanen löysi myös paikkansa. Nam-tekstinä tiesin jo alusta alkaen haluavani käyttää näitä sympaattisia Sassafras lassin kirjaimia.

nam2

Journalingin kanssa minulla oli paljon ongelmia. Ensi kirjoittamalla käsialasta tuli aivan hirveää ja poukkoilevaa ja kynästäkin pääsi loppumaan muste. Työ pyöri pitkän aikaa journalingia vaille valmiina, kunnes kävin ostamassa uusia kyniä ja kirjoitin tekstin uusiksi, ensin lyijykynällä alle ja sitten tussilla päälle. Liimasin uudesta lapusta pelkän keskustaosan vanhan päälle, koska vanha lappu oli sen verran tiukasti kiinni jo, ja valokuvan allakin.

nam5

Nämä Basic Greyn kuviotarrat ovat kivan jämäköitä ja paksuja, mutta leikkausjäljellä olisi toivomisen varaa. Lisäksi tarra piti laittaa liimalla uusiksi kiinni, koska tarran omalla liimalla se putoili paperista koko ajan irti.

nam4

A Perfect 10, täys kymppi -tarra sopi tähän niin hyvin, että oli pakko käyttää vaikka se lisäsikin sivun ruskeaa värimaailmaa. Ei se kyllä sinänsä haittaa, kun se käy muiden palasten kanssa kivasti yhteen. Halusin työhön kuitenkin lisää jotain perinteikkyyttä ja arkista, ettei menisi liian romanttiseksi, joten siitä sitten työhön eksyi mukaan alareunan ruuturaitanauha. Yläreunaankin piti sitten saada nauhaa myös, joten laitoin sinne sitten vaaleanpunapilkullista nauhaa muiden vaalenpunaisten juttujen kaveriksi.

Mainokset

8 thoughts on “Nam nam nam herkkukakkua!

 1. No NAM!! Juustokakut on mun suuri heikkous… Hienon sivun olet tehnyt! Tykkään miten noita journaling lappuja kurkkii joka puolelta kuvaa, ja tuo kiekura on kanssa kaunis!
  Ärsyttää tollaiset tuotteet, jotka on olevinaan tarroja, mutta eivät kuitenkaan tajua pysyä kiinni, murrrr! =)

 2. oiiiiiiiiiiiiiih!!!!! minullekin saisi tulla tekemään tuota. Nam! Näyttää tosi namilta ja niin näyttää leiskakin :).

 3. Nams, herkullisen näköisiä molemmat, sekä kakku että leiska :)

 4. Tyylikästä! Ja kakkukin näyttää ihanalta :)

 5. Todella herkullisen näköinen kakku ja leiska :)

 6. Oi miten herkullinen kakku ja sivu.

  Leipomuksia on vaikea kuvata, mielestäni olet onnistunut tosi hyvin, sillä kakku näyttää ihanalta

 7. Juu, totta, leipomuksista on kyllä vaikea saada kuvia. Kokonaisesta kakusta otettu kuva oli aika ankea, piti sitten kuvailla yksittäistä palaa. :P

 8. En voi tajuta etten ole kommentoinut… olen kyllä käynyt ihastelemassa tätä sivua useita kertoja! Ihana kakkupala ja hieno sivu, hurjan herkut värit :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s