cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ensimmäinen ATC:ni

6 kommenttia

Hassua, miten ikinä ei ole tullut tehtyä yhtäkään ATC-korttia, vaikka näin pienten askartelujen ystävänä ja entisenä swappailijana (slamit ja varsinkin decot olivat suuria suosikkejani!) luulisi niiden olevan mulle ykkösaskartelukohde.

wear
Tosin en tiedä ATC-korttien käytännön toiminnasta oikein mitään (paitsi toki koon), lähinnä tullut vain ihailtua kaikkia söpöjä vintage-teemaisia kortteja ihmisten sivuilla. Joten en tiedä lasketaanko tätä edes oikeaksi kortiksi, kun tämä ei ole tehty minkään haasteen pohjalta ja tein tämän ihan vain itselleni enkä mihinkään vaihtoon. Tämä syntyi kun löysin tuon söpön pienen tytön kuvan, joka oli pakko saada lätkäistyä johonkin. Toistaiseksi tämä on nyt ollut käytössä kirjanmerkkinä.

Mainokset

6 thoughts on “Ensimmäinen ATC:ni

  1. ATC-korteista en tiedä muuta kuin että ovat pieniä askarreltuja kortteja, mutta tämä on kyllä nätti :) Hitsin söpö tuo tytön kuva ja kivat raaputukset!

  2. Ainoa sääntö on koko, joten kyllä sie oot tehnyt ”oikean ATC” kortin ja vielä hienon sellaisen :) Tuo tyttö näyttää ihan siltä Shirley Templeltä!

    Toivottavasti jatkat korttien tekemistä!

  3. Samaa tulin sanomaan kuin Minnakin, että ihan oikea atc-korttihan tuo on. Vaihdat sitten joskus jonkun kanssa jos tahdot, mutta voi niitä toki itsellekin jättää kuten mitä tahansa tekemäänsä taidetta.

  4. Hei, totta joo! Se muuten taitaa esittää Shirley Templeä!

  5. No sinä olet kuitenkin jo kokenut noiden decojen ja muiden kanssa… täällä on vanha täti, joka ei ole mitään noita kokeillut eikä paljoakaan niistä ole perillä…. mutta niinhän minäkin aloin noita pikkukortteja väkertää…. Ja ihan omintakeisellä tyylilläni – toki minulla on juoni ja ajatus itselläni niistä mitä olen tehnyt… ja tyylithän ”taiteilijoilla” voi vaihtua mielialan mukaan…. Oletko enempää tehnyt kuin tuon yhden?

  6. Juu, muutamia muitakin on tullut tuon jälkeen tehtyä. En ole tänne viitsinyt laittaa, kun ei ole ollut lopputulokseen niin tyytyväinen.
    Pitää nyt katsoa, jos vaikka laittaisi ison kasan kerralla tänne nähtäville, kun yksittäisinä eivät ole kovinkaan kummoisen/hienon näköisiä katseltavia :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s