cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lisää joulukortteja

1 kommentti

Loput tämän vuoden joulukorttitekeleistäni tulevat tässä. Kaikki nämäkin kortit ovat noin kokoa 15x15cm. Korttien pohjat ovat kartonkia, koristeet hankittu eri paikoista, mm. kuviolliset paperit ovat skräppäyspapereita Heinikasta.

christmas10

christmas19

christmas11

Kiiltokuvan taustalla on käytetty huopakoristetta, joka on oikeasti kuusenkoriste. Kortin kukkaset ja nauhat ovat pääosin Askartelukulmasta.

christmas12

christmas13

Tämän koristelun pohjana on jälleen yksi skräppäyskukka. Innostuin vähän näistä kukkasista, kun tilasin yhden paketin Heinikasta ihan vain testatakseni, mutta hirmu kivasti nämä sopivat jopa joulukoristeluihinkin. Pakko saada näitä lisää! Hopeinen koriste on joku vanha tiimarin askartelupakkauksesta ja nappi erilaisten nappien kokoelmapakkauksesta.

christmas14

christmas15

Tuossa pohjalla käyttämäni pahvikukkanen on tiimarin kuvio- ja nimilappupakkauksesta. Mietin, että tuleekohan noita koskaan käytettyä kun ne ostin, kun pakkaus oli kuitenkin aika hintava. Nopeasti on noita kuitenkin jo kulunut jo lähes koko pakkaus. Tosi kivoja.

christmas16

christmas17

Ostin näitä tähtiä vain tuon kolme kappaletta, joista keskimmäisen värjäsin kultamaalilla. Ihan kivoja koristeina, mutta aika hallitsevia. Korttiin ei pahemmin muuta sitten voinut laittaakaan. Pikkutähdet on tehty paperilävistäjällä.

christmas18

Tässä vielä yksi kortti sisältäpäin, josta sitten löytyy nuo joulurunot ja muut tervehdykset.

Mainokset

One thought on “Lisää joulukortteja

  1. Kaunistuksia on. Tosin toi enkelikortti menee miun omasta mielestä hieman jo turhan imeläksi, mut u know me. ^_^ Hehe, ja sitten asiaan jonka takia oikeesti häiriköin, piti vaa naamioida viesti rakentavaksi mielipiteeksi; keksin viimein mitä elämästäni puuttuu. Tajusin sen heti, kun näin; transformers lelut. ahahaha. Stealth Starscream sekä Optimus Prime, joista saa näperreltyä myös suihkarin ja rekan. hih.

    Emmie mitenkää oo seinähulluks tulossa, mut toisaalta kenties ihan hyvä, et Joulu on vaa kerran vuodessa. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s