cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Suositteluja kuivaihoisille

Jätä kommentti

Tälläkään kertaa en pääse julkaisemaan uusia askarteluja, joten otetaanpa tähän väliin jotain ihan muuta. Eli Anskin suosituksia! Nyt on ihan pakko nimittäin mainostaa. Näin talvikautena itse kullakin meinaa iho kuivua ja itselläni kun on atooppinen iho, pitää ihoa rasvata päivittäin. Olen testannut vaikka mitkä apteekin ja muiden rasvat, mutta todennut monet rasvat täysin hyödyttömiksi. Kunnes kokeilin Body Shopin vartalovoiteita, jotka ovat kyllä aivan mahtavia! Rasvoja on eri kuivuusasteille ja näitä, jotka on luokiteltu kuivimmille ihotyypeille, olen käyttänyt nyt reilun vuoden ajan ja ollut tosi tyytyväinen.

bodyshop

1) Hemp Body Butter (extremely dry skin). Arastelin ensin käyttää tätä tuoksun vuoksi (joka on ehkä eniten yrteiltä/lääkkeiltä tms tuoksuvin). Rasva levittyy todella helposti ja näistä rasvoista kosteuden tunne iholla on pitkäkestoisin. 2) Shea Body Butter (very dry skin) on näistä rasvoista koostumukseltaan tuhdein ja jäykin, sopii erittäin hyvin siis oikein kuiville kohdille. Tuoksu on tosi hyvä. 3) Brazil Nut Body Butter (dry skin). Aivan ihana pähkinäinen tuoksu. Tämä on näistä ”vain” kuivalle iholle, joten kuivimpina kausina ei niin hyvä kuin muut. Mutta hyvinä kausina pitää hyvin ihon kunnossa. 4) Cocoa Butter Body Butter (very dry skin) Näistä suosikkini ihanan tuoksun ja hyvän levittyvyyden takia.

Hintaa rasvoilla on suhteessa aika paljon (varsinkin jos kulutus on sitä kuin meikällä, eri reilu purkki kuukaudessa), mutta laadun kyllä huomaa (plus suosittelen kanta-asiakaskorttia). Lisäksi Body Shop ei käytä eläinkokeita, tukee pieniä tuottajayhteisöjä, oikeudenmukaista maailmankauppaa ja purkit ovat kierrätettäviä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s